Ekonomi

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

DI - 3 timmar sedan
USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand.

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

DI - 5 timmar sedan
BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor. Inom kort tar han över Helhetshälsa - som verkar på en växande hälsomarknad.

Kamikazepilot eller nickedocka, och helst kvinna, sökes

SvD Näringsliv - 6 timmar sedan
Tänk att tampas med Pär Boman och Fredrik Lundberg. Att tvingas följa en affärsplan i motlut. Att manövrera i en kommande lågkonjunktur. Nej, att bli ny vd för Handelsbanken är inte enkelt.

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

DI - 6 timmar sedan
Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken.

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

DI - 6 timmar sedan
Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump.

Stephen Hawkings dotter: "Jag tänkte aldrig på honom som ett gen

DI - 7 timmar sedan
Hon lär få leva med epitetet "Stephen Hawkings dotter", snarare än "författare". Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse.