Ekonomi

SHB:s brittiska bygge får kritik av Finansinspektionen

DI - 1 timme sedan
Di kan avslöja att tillsynsmyndigheter har upptäckt ytterligare allvarliga brister i Handelsbankens brittiska verksamhet där bankens nuvarande koncernchef Anders Bouvin tidigare var högste chef.

Richard Bråse: Handelsbanken verkar sakna sjukdomsinsikt

DI - 1 timme sedan
Tesen att Handelsbanken är nästa storbolag på Stockholmsbörsen att sjunka ned i en problemhärd har stärkts. Aktien är redan under hård press, men det finns ingen anledning att stressa in i ägarlistan. Fallet är snarare det omvända.

Sänk semesterkostnaderna med koll på korten

DI - 1 timme sedan
Är semesterplaneringen igång? Glöm inte bort erbjudanden och rabatter du har tillgång till via olika kort och medlemskap - du kan spara tusenlappar.

Trump: Utred om FBI infiltrerade min kampanj

DI - 1 timme sedan
USA:s president Donald Trump kommer att officiellt begära att det amerikanska justitiedepartementet undersöker om FBI eller om justitiedepartementet självt (under den tidigare administrationen) infiltrerade eller övervakade hans valkampanj för politiska syften.

Vad händer med gåvan om mitt barn skiljer sig?

SvD Näringsliv - 2 timmar sedan
En bostad som köps för pengar som en gift person fått i gåva kan utgöra enskild egendom. Avgörande är hur rättshandlingen kring gåvan formulerats, och det finns några saker att tänka på. Caroline Elander, SvD:s expert inom familje- och arvsrätt, svarar på läsarnas frågor.

8 heta aktier du ska köpa - och tvärniten att nobba

SvD Näringsliv - 3 timmar sedan
Stuva om aktieportföljen - bli en vinnare. Här finns de åtta aktuella aktier som SvD Börsplus just nu rekommenderar att du ska köpa. Och ett jättebolag där frågetecknen bara tycks bli fler och fler.