Ekonomi

Kvinnor i Schweiz kräver lika lön

DN Ekonomi - 7 timmar sedan
Drygt 20000 personer demonstrerade i Bern i Schweiz med krav på lika löner för kvinnor och män.

Stort pådrag i Finland - två personer gripna

SvD Näringsliv - 9 timmar sedan
Ett hundratal myndighetspersoner, bland annat från Försvaret, har genomfört en stor operation i skärgården utanför Åbo. Insatsen är en del i en utredning av en internationell penningtvättshärva. Ett utpekat företag ska ha koppling till Ryssland - och uppköp av tomter nära djuphavsleder.

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

DI - 10 timmar sedan
Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater.

Den gamle och Medelhavet - Jan Gradvall simmar till Albanien

DI - 10 timmar sedan
Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv - och får ­uppleva bland det största i livet hittills.

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

DI - 10 timmar sedan
Den dramatiska auktionen om den brittiska tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Den amerikanska giganten Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC.

Racerförarens råd: "Ha inte bråttom i trafiken"

SvD Näringsliv - 11 timmar sedan
Senaste året har varit omvälvande för racerföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky. Som första kvinna vann hon en deltävling i STCC, för att sedan diskas men har nu fått segern tillbaka.