Ekonomi

Löfven om Brexit: "Vi är inte framme än"

DN Ekonomi - 6 timmar sedan
Statsminister Stefan Löfven (S) välkomnar beskedet att den brittiska regeringen godkänt utkastet till det utträdesavtal som förhandlats fram med EU. Men vägen till ett godkännande av det brittiska parlamentet är ännu lång.

De små värdebolagens vecka

Affärsvärlden - 6 timmar sedan
PORTFÖLJUPPDATERING De tre mindre värdecasen Actic Group, Arise och Insr i Nordiska Värdeportföljen tickar på i linje med plan. Mer haltande Multiconsult har kommit till probleminsikt.

Mäklarkungens nya giv: "Vi ska nå en miljard kronor inom fem år"

DI - 6 timmar sedan
Fastighetsmäklarföretaget Erik Olsson närmar sig startlinjen för sitt eget franchisekoncept. Genom att bli delägare i franchisetagarna ska verksamheten blomstra.  "Vi ska nå en miljard kronor inom en femårsperiod." 

Finland en glödhet fastighetsmarknad

DI - 7 timmar sedan
Efter fjolårets rekordår fortsätter glädjeyran på den finska fastighetsmarknaden, visar statistik från fastighetstjänsten Datscha. Och det utländska intresset är fortsatt starkt.

Svenska investerare på offensiv i Finland

DI - 7 timmar sedan
Svenska fastighetsbolag gör affärer som aldrig förr i vårt östra grannland. I år står svenska köpare för mer än en femtedel av den finska transaktionsvolymen.

Tusentals svenskar berörs av brexitavtalet

DI - 7 timmar sedan
EU- och handelsminister Ann Linde (S) välkomnar Theresa Mays besked om att den brittiska regeringen godkänt det föreslagna utträdesavtalet ur EU.