Ekonomi

Finaste gatorna - prisen på villorna län för län

SvD Näringsliv - 18 minuter sedan
Det kostar att bo fint. Men i vissa län är villorna betydligare dyrare än i andra. Fast ett län sticker ut - där finns nämligen de tio dyraste gatorna i Sverige.

Ingen tar notan för oren rysk olja

SvD Näringsliv - 41 minuter sedan
Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan.

Så bilsemestrar du smart och billigt i Europa i sommar

DN Ekonomi - 1 timme sedan
Ska du ut och semestra med bilen i Europa i sommar? Då är det hög tid att börja planera resväg, se över kostnader för bensin eller diesel, kolla laddplatser om du kör laddbar bil och boka övernattning. Lika viktigt är att kolla upp vilka regler och tullavgifter som gäller i de olika europeiska länderna du ska passera

Helena Sjödin Öberg: Vägen genom Europa är trevlig, trist och so

DN Ekonomi - 1 timme sedan
"Porr" stod det på stora skyltar utmed Autobahn mellan Hamburg och Hannover. Och det var precis vad som väntade den som svängde av. Under en bilresa genom Europa ser man både dess roligaste och sorgligaste sidor.

Nya samtal mellan parterna i Venezuela

DI - 10 timmar sedan
Representanter för regeringen och oppositionen i Venezuela ska fortsätta samtalen i Oslo i Norge nästa vecka, meddelar Norges utrikesdepartement.

Valvaka - följ EU-valet i Di TV

DI - 10 timmar sedan
På programmet står intervjuer med toppkandidater, analyser och kommentarer kring de viktigaste frågorna. Di TV följer EU-valet över mållinjen och sänder från samtliga valvakor.  Och rösträkningen kan du följa på EU-specialsidan di.se/amnen/eu-valet.