Ekonomi

Rapporteringsmiss i Fingerprint

DI - 26 minuter sedan
På söndagen rapporterades ett insynsköp, som gjordes i somras, i Fingerprint Cards. Men enligt bolagets ir-chef Stefan Pettersson har det skett ett misstag och köpet ska makuleras. "Vid köptillfället var personen inte registrerad som insynsperson", säger han.

Aktiestrategen: Köp Nordea och få rekordhög direktavkastning

DI - 40 minuter sedan
Svenska bankaktier är generellt sett billiga och framförallt Nordeas aktie framstår som extra köpvärd då den för närvarande har en rekordhög direktavkastning i relation till övriga Stockholmsbörsen. Det säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall i måndagens Börsmorgon.

Attendos vd avgår: "Vill prioritera familjen"

Affärsvärlden - 42 minuter sedan
Attendos vd Henrik Borelius motiverar sin avgång efter 17 år, varav 14 som vd, med att han har varit på bolaget under lång tid och nu vill umgås mer med sin fru och deras barn samt lära sig något helt nytt.

Tangiamo Touchs grundare och vd avgår

DI - 45 minuter sedan
Styrelsen för det sedan i våras First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm, har utsett Linh Thai till vd, med tillträde under det första kvartalet 2018.

Stark arbetsmarknad väntar drönarstudenter

DI - 58 minuter sedan
Det surrar konstant i den gråkalla novemberluften när Sveriges första drönarklass har praktik på flygfältet i Ljungbyhed i Skåne. För de 25 studenterna spås en gyllene arbetsmarknad.

Volkswagen höjer prognoser fram till 2020

Affärsvärlden - 1 timme sedan
Volkswagen höjer sina prognoser för försäljningstillväxt och rörelseresultat fram till år 2020.