Livsstil

Utkast från EU-toppmötet: Brexit senast 22 maj

DN Livsstil - 5 timmar sedan
Reuters har tagit del av ett utkast från EU:s toppmöte i Bryssel, gällande inställningen till Brexit.  Enligt utkastet upprepar man att villkoret till en förlängning är att utträdesavtalet godkänns av britterna nästa fredag, och lägger även till att en förlängning bortom den 22 maj inte är möjlig.

Erik Hamrén: Det finns mycket rasism som inte syns i Sverige

DN Livsstil - 5 timmar sedan
REYKJAVIK. Erik Hamrén lämnade rampljuset och posten som svensk förbundskapten efter EM 2016. Men vad hände sedan? DN:s Johar Bendjelloul och fotograf Adam Daver reste till Reykjavik, där Hamrén nu leder Islands fotbollslandslag.  Han berättar om nya jobbet, kritiken mot Zlatan och vad som gjorde mest ont under tiden som Sveriges förbundskapten.

Bokrecension: Tom Malmquists mordhistoria lyfter inte

DN Livsstil - 5 timmar sedan
Tom Malmquist debut var en originell blandning av sorgebok och kärleksskildring. Hans nya roman "All den luft som omger oss" kretsar kring ett gammalt brottsfall. Den har inte samma skärpa och nerv, skriver Åsa Beckman. 

Metoo-låt får musikvideo

DN Livsstil - 7 timmar sedan
Med låten "Vad dom än säger" höjde kvinnliga artister för ett år sedan sina röster tillsammans i ett konstnärligt upprop för metoo. Hela 56 artister från en mängd olika musikgenrer medverkade, bland andra Kajsa Grytt, Shirley Clamp, Sarah Riedel och Sonja Aldén.

Problem med flygledningen - inga plan norr om Götaland får lyfta

DN Livsstil - 7 timmar sedan
Inga flygplan i Svealand och Norrland får lyfta för tillfället, på grund av problem med flygledningen. I nuläget finns ingen prognos för när trafiken kan återupptas.

Dött barn hittat - två anhållna

DN Livsstil - 8 timmar sedan
"Ett yngre barn" hittades dött i en bostad i Laholm på torsdagen, uppger polisen. En man och en kvinna med relation till barnet har anhållits för vållande till annans död, men mer säger polisen inte.