Livsstil

Landslagets scout om Sveriges chanser mot Norge: "Har stora förh

DN Livsstil - 48 minuter sedan
På tisdag möter Sverige grannlandet Norge i den andra EM-kvalmatchen på Ullevål. En som haft extra koll på Norge är svenska herrlandslagets scout Roger Sandberg. - De är svårslagna och har haft väldigt bra resultat de senaste åren, säger han.

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Malmö

DN Livsstil - 4 timmar sedan
Sedan tidigt på måndagsmorgonen råder stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Malmö på grund av en nedriven kontaktledning. Trafikverkets prognos är att ett av spåren kan börja trafikeras från klockan 16. 

Sångaren Scott Walker är död

DN Livsstil - 5 timmar sedan
Scott Walker har avlidit, meddelar skivbolaget 4AD. Sångaren som är mest känd som medlem i The Walker Brothers blev 76 år gammal. 

Under måndagen faller domen efter styckmordet i Kalix

DN Livsstil - 7 timmar sedan
Offret mördades och styckades i ett rum på ett asylboende i Kalix. Därefter dumpades likdelarna i Kalixälven. Nu kommer tingsrättens dom mot en 49-årig man som åtalats för mord och brott mot griftefriden.

Leksand vidare till SHL-kval - AIK:s säsong är över

DN Livsstil - 17 timmar sedan
AIK var tvingat att vinna söndagens bortamatch i playoff mot Leksand för en fortsatt dröm om SHL. Laget misslyckades och Leksand vann med hela 7-2.  - Det var grymt, verkligen. Det var fullt i hallen och riktigt roligt givetvis, säger Leksands tränare Roger Melin. 

Brand i skolbyggnad i Upplands Väsby

DN Livsstil - 18 timmar sedan
Det brinner på Grimstaskolan i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Branden härjar i en av byggnaderna på grundskolan.