Utrikes

Två till personer hittade döda efter lavinen i Norge

SVT (utrikes) - 2 timmar sedan
Två döda har hittats i snömassorna på Blåbärfjellet i Tamokdalen. Därmed har tre av de fyra skidåkare som försvann i lavinolyckan i Troms den 2 januari hittats. Polisen fortsätter leta efter den sista saknade.

Hundratusentals strejkar i Tunisien

SVT (utrikes) - 12 timmar sedan
Tunisiens största fackförbund, UGTT, genomför en endagsstrejk i dag. Beskedet kommer efter att samtal med regeringen strandat om höjda löner för 670 000 statligt anställda.

Tsipras fick fortsatt förtroende av parlamentet

SVT (utrikes) - 17 timmar sedan
Greklands premiärminister Alexis Tsipras klarade med nöd och näppe en förtroendeomröstning i parlamentet på onsdagskvällen. Av församlingens 300 ledamöter valde 151 att rösta för fortsatt förtroende för Tsipras.

Miljöriskerna hotar världsekonomin

SVT (utrikes) - 18 timmar sedan
Miljöhoten dominerar bland de risker som världsekonomin står inför. Det visar årets rapport över de globala riskerna som World Economic Forum, WEF, publicerar. Den risk som har högst sannolikhet att inträffa enligt experterna är extrema väderförhållanden och farligast är hotet från massförstörelsevapen.

SVT:s Europakorrespondent: "Storbritannien under brexit är inte

SVT (utrikes) - 19 timmar sedan
Theresa May är kvar efter misstroendeomröstningen - men det är även röran kring brexit. Så vad händer nu? - Det kommer att vara fullspäckade dagar, säger SVT Nyheters Europakorrespondent, Christoffer Wendick.

Norwegian lägger ned flyglinjer

SVT (utrikes) - 19 timmar sedan
Det norska lågprisflygbolaget Norwegian lägger ned ett antal linjer samt sex baser för att minska kostnaderna. Åtgärderna är en del av ett sparpaket på två miljarder norska kronor som presenterades i december.