Resor

Scenrecension: Många fina fördomsbrott när Kodjo Akolor tar sig

DN Resor - 1 timme sedan
Det är inte lätt att kliva över skranket från komiker och bli "riktig" skådespelare. Men Kodjo Akolor lyckas i "Jag, pappa?" - särskilt imponerar han som Papi, en äldre veteran från pappafrontlinjen. Även om det blir väl sentimentalt till slut, skriver DN:s Niklas Wahllöf.

Psykologer larmar: pressas medverka till uppsägningar

DN Resor - 3 timmar sedan
Allt oftare slår psykologer inom företagshälsovården larm om att de uppmanas göra utredningar med en tydlig, tveksam agenda. Det handlar om att hitta bevis för att anställda är olämpliga, för att det ska kunna stödja uppsägningar eller andra repressalier. - Det är väldigt problematiskt, säger Kristina Taylor, ordförande i Sveriges Psykologförbunds etikråd.

"Game of thrones"-stjärnan nära att dö

DN Resor - 6 timmar sedan
Skådespelaren Emilia Clarke, som spelar Daenarys Targaryen i HBO-serien "Game of thrones", var nära att dö av en hjärnblödning efter första säsongen.

Sky News: Regeringen förbereder sig för stabsläge om det blir en

DN Resor - 16 timmar sedan
Den brittiska regeringen har börjat förbereda landet för en hård Brexit. Det rapporterar Sky news som uppger att det finns en särskild grupp med 3.500 militärer som är beredda på att sättas i stabsläge redan nästa måndag.

Miljontals okrypterade lösenord tillgängliga för Facebooks anstä

DN Resor - 20 timmar sedan
Miljontals lösenord till Facebookkonton hade felaktigt sparats ner i textdokument som fanns tillgängliga för anställda, skriver Facebook i ett uttalande. Problemet ska nu vara löst.

Gräskris på Gamla Ullevi - Örgrytes premiär flyttas

DN Resor - 22 timmar sedan
Det råder gräskris i Göteborg inför fotbollsstarten. Örgryte tvingas flytta sin första match i Superettan och även IFK Göteborgs allsvenska hemmapremiär är hotad.