Resor

En halv miljon i protest mot Modi

DN Resor - 6 timmar sedan
En halv miljon människor demonstrerade på lördagen mot Indiens premiärminister Narendra Modi och den hindunationalistiska BJP-regeringen i mångmiljonstaden Calcutta.

Tusentals kvinnor trotsade kylan

DN Resor - 7 timmar sedan
WASHINGTON. I Washington trotsade tusentals demonstranter den bistra januarikylan och samlades på lördagsmiddagen vid Frihetstorget, ett stenkast från Trumphotellet på Pennsylvania Avenue. Många på plats bar den laxrosa "vaginamössa" som blivit kvinnorörelsens symbol i Women's march.

Hockeystjärnan stoppas från spel: "Tragiskt"

DN Resor - 9 timmar sedan
Landslagsstjärnan Hanna Olsson stoppas från att spela i SDHL resten av säsongen sedan hon brutit sitt kontrakt med Djurgården. "Tragiskt för sporten och för mig", skriver hon på Twitter.

Svenska dominanten trea i La Diagonela

DN Resor - 10 timmar sedan
Britta Johansson Norgren blev förra helgen historisk som den åkare som tagit flest segrar i långloppscupen i skidor. Men i La Diagonela fick svenskan, som leder sammandraget, nöja sig med en tredjeplats.

Barn dödades - brottsrubricering ändras

DN Resor - 1 dag sedan
Brottsrubriceringen mot den man i 25-årsåldern som häktats misstänkt för att ha dödat ett treårigt barn i oktober har ändrats. Efter vittnesförhör och obduktionssvar har rubriceringen ändrats från mord till synnerligen grov misshandel samt grovt vållande till annans död.

Från val till regering - alla vändningar

DN Resor - 1 dag sedan
Det tog 131 dagar innan Sverige fick en ny regering. Här är hela historien på två minuter.