Resor

Surfa och shoppa i en avslappnad ­metropol

DN Resor - 6 dagar sedan
Sydney har en levande hamn, ikoniska byggnadsverk, parker, milslånga stränder­ och en dramatisk historia. Journalisten och författaren Peter Hanneberg och ­Sydneybon Sandy Eime guidar i den mångfasetterade storstaden.

Missa inte den surrealistiska glasglädjen i Seattle

DN Resor - 2 månader sedan
Om man gillar trädgårdar och surrealistisk glaskonst är Chihulys glasmuseum i Seattle högintressant. Här visas Dale Chihuly, en av de mest framstående glaskonstnärerna inom studioglaset, sina skulpturer av färgstarkt glas.

Shoreditch bjuder på barer och gatukonst

DN Resor - 3 månader sedan
I hjärtat av östra London ligger Shoreditch, ett område som de senaste åren kallats ett av de mest kreativa i miljonstaden. Upprustade industribyggnader trängs med futuristiska nybyggen och mitt i detta mängder av gatukonst, småbutiker, barer och restauranger.

Belgiens breda badstränder

DN Resor - 8 månader sedan
Den belgiska kusten bjuder på långa, breda sandstränder och ett flackt pastoralt landskap, som gjort för cykelsemester. Men varning för motvinden! Följ med DN Resors Johan Öberg på en tur kantad av historia, väder och matupplevelser.

Genom okända alper i Japan

DN Resor - 10 månader sedan
Bergbana djupt under marken, linbana högt över dalarna och tio meter höga snövallar - turistvägen genom Japanska alperna är ett hisnande bergsäventyr bara några timmar från Tokyo.

Res till Köpenhamn och smaka på hippa Nørrebro

DN Resor - 11 månader sedan
Nørrebro är arbetarstadsdelen i Köpenhamn som blivit något av det trendigaste den danska huvudstaden kan erbjuda. Här blandas grötrestauranger och ekologiska kaféer med Michelinkrogar.