Sport

Efter alla hån - nu svarar finska laget

Expressen Sport - 35 minuter sedan
BRATISLAVA. Finland kallades för det "sämsta laget någonsin". I sitt eget land.Nu är de finska lejonen klara för final i ishockey-VM. - Vi fick energi och ville visa dem att de hade fel, säger Toni Rajala om rubrikerna innan VM.]]>

"Faran finns alltid i bakhuvudet i Indy 500"

DN Sport - 1 timme sedan
Le Mans, Monaco och Indy 500. Tre av racingvärldens mest klassiska lopp. På söndag avgörs två av dem. Svenske racinglegenden Stefan "Lövis" Johansson är en av få förare som kört alla tre loppen. - Indy 500 är det tuffaste racet av alla race, säger 62-åringen från sitt hem i Los Angeles.

Toronto säkrade första NBA-finalen

SvD Sport - 1 timme sedan
Det blir Toronto som möter det regerande mästarlaget Golden State i final i den amerikanska basketligan NBA.Det är första gången som Toronto, ligans enda kanadensiska lag, tar sig hela vägen till final.

Han är som en puma bland engelska grabbar

Expressen Sport - 3 timmar sedan
Virgil van Dijk är den snyggaste fotbollsspelaren.]]>

"Det kommer att bli ett fascinerande kontrakt"

Expressen Ishockey - 7 timmar sedan
Robin Lehners gjorde stor succé i New York Islanders - och nu väntar en rejäl löneförhöjning.Svenskens kontrakt går ut och från 1 juli är han fri att prata med andra klubbar."Det kommer att bli ett fascinerande kontrakt", skriver Sportsnet. ]]>

Effektivt Valencia slog Barcelona i cupfinal

DN Sport - 8 timmar sedan
Säsongen slutar i moll för Barcelona. Valencia utnyttjade sina chanser mot ett trögt motståndarlag där Lionel Messi var alldeles för ensam kreativ kraft. Den spanska cupfinalen slutade 2-1.